Keukenrenovatie

Is uw keuken verouderd of bent u ontevreden over het uiterlijk? Dan hoeft u deze niet per se te vervangen. Het opknappen van uw keuken is een goed alternatief. Het renoveren van uw keuken hoeft namelijk niet duur of moeilijk te zijn. Hordijk Maatwerk helpt u graag bij het verbouwen van uw keuken!


Keukenrenovatie of verbouwing?

Is uw keuken toe aan een opknapbeurt? Dan moet u kiezen tussen een complete verbouwing of keukenrenovatie. Een keukenrenovatie heeft als voordeel dat het goedkoper is dan compleet verbouwen. Met een klein budget krijgt uw keuken een hele nieuwe look. Wij helpen u graag bij een keukenrenovatie.


Wat kan er worden gerenoveerd?

Keukenrenovatie is onze specialiteit. Wij maken uw oude keuken weer als nieuw. Werkblad, keukendeurtjes, afzuigkap, keukenlades, verlichting, grepen, inbouwapparaten… wij vervangen echt alles wat u wilt.

Van een kleine tot grote of van een simpele tot een uitgebreide keukenrenovatie. Alles is mogelijk. Bij Hordwijk Maatwerk uit Ermelo staat professionaliteit, service en oog voor detail altijd voorop. Wij horen graag wat uw wensen zijn, om vervolgens uw dromen te verwezenlijken.

Keukenrenovatie in de buurt van ermelo

Keukenrenovatie in de buurt van Ermelo

Hordijk Maatwerk is gevestigd in Ermelo. Wij bedienen klanten in omliggende plaatsen als Harderwijk, Putten, Zeewolde, Nunspeet en Nijkerk. Neem contact op en we komen graag bij u langs.

Keuken laten renoveren?